Dit product bestaat uit vinyl stroken die je verlijmt op de ondergrond. Doordat er een reliëf in de toplaag verwerkt zit krijg je een perfecte imitatie van houtmotieven. Nadat wij de vloer in de polish hebben gezet, is het onderhoud een makkie.

M-flor, de sfeervolle vlakke vloerbedekking, voor ieder interieur.

Je wilt een comfortabel, duurzaam product, wat eenvoudig is te onderhouden. Metroflor is dan uw vloerbedekking. M-flor combineert een hoge kwaliteit met verrassende dessins in een 2,0 mm dikke kwaliteit voor particulier gebruik en een 2,5 en 3,0 mm dikke kwaliteit voor projectmatig gebruik.

Er is ook een click versie van PVC vloeren die net zoals laminaat gelegd wordt. Dus als u zelf wilt leggen is dat ook mogelijk.

Onze collectie bestaat uit meerdere series pvc click die elk zo hun toepassing hebben. Tegenwoordig is er veel vloerverwarming/koeling waar een PVC vloer uitermate geschikt voor is.

mflor pvc

mflorAphrodite pvc click

Voor wie M-floor mooi vindt is er ook een click uitvoering, genaamd Aphrodite.Deze vloer leg je net zoals laminaat en parket. Doordat de basis en de onderkant van deze planken het geluid zeer goed absorbeert, klinkt de vloer dof.

20150402_180332