vloerVerbeterde fototechnieken en productie technieken hebben ertoe geleid dat laminaat haast niet meer van echt te onderscheiden is. Knoesten, nerven en spijkergaten: het is er allemaal.. Naast bijvoorbeeld een velling is de vloer meestal ook voorzien van een zichtbare en voelbare houtstructuur.

Diverse kleuren zijn zowel licht als donkerverkrijgbaar. De voordelen van een laminaatvloer zijn: slijtvast, sterk, hygiënisch, bestand tegen de meeste vlekken, en kleurecht. Een laminaatvloer is niet aan te raden voor vochtige ruimtes zoals badkamers. Let wel op dat laminaat

In verschillende kwaliteiten te leveren zijn. Hierover bestaan veel misverstanden tegenover Doe het Zelf laminaat. Wij kunnen u hierover meer informeren.

Voor de afwerking geldt dat de plinten in welke vorm dan ook moet aansluiten bij het te leggen patroon. Alma heeft een leverancier van plinten die samenwerkt met Quickstep, zodat een mooie overgang naar de wand optimaal is .

Zelfs een overgang naar andere vloeren, of hoogteverschillen is met bijpassende afwerkstrips bij ons mogelijk.
Kliklaminaat is eenvoudig zelf te leggen, met hulp van ALMA Wooninterieur is het helemaal makkelijk, direct belastbaar, en
bij bepaalde merken verhuisbaar en een beschadigd deel kan in sommige gevallen vervangen worden.. Het meest bekende is op het moment de uniclic sluiting ontwikkeld door Quickstep.

Bij ALMA hebben we een speciaal dealerschapvan Quickstep en Parador en zijn in de winkel verschillende vloeren te bewonderen.

Tegenwoordig is er genoeg materiaal en informatie over het zelf leggen van de laminaatvloer, dit is wel te doen indien U goed met hout om kunt gaan en ook goed op de hoogte bent van de in en outs van de laminaatvloer. Bij ons krijgt u de beschikking over handige gereedschappen om zelf te leggen, en een gedegen advies, zo komen we zelf bij u meten. Bent U dit niet, begin er dan
niet aan en laat de laminaatvloer door een vakbekwaam opgeleide en ervaren parketlegger leggen en voorkom zo veel ergernis en problemen.

vloer2Nieuw in ons assortiment

laminaat is een breede uitvoering van 22 cm breed en 205 cm lang met groef aan de lange zijde. Deze is verkrijgbaar in 18 motieven, die door de grootte, echt hout uitstraalt.

Voor meer informatie:

quickstep  parador

vloer winkel