Brede en actuele collectie gordijnstoffen en vitrages

Geweven of bedrukte stoffen, jacquards, uni’s en dessins van 140 breed tot kamerhoog: ALMA biedt u een grandioze keuze uit alle mogelijke gordijnstoffen. En: met onze vitrages of inbetweens erbij creëert u de mooiste combinaties thuis.

De mooiste inbetweens voor een prachtige lichtinval

De subtiele half-open stoffen van onze inbetweens zorgen niet een alleen voor een fraaie lichtinval, maar tegelijk voor een stijlvolle aankleding van uw vertrekken. Luxueuze uni’s en hoogwaardige, via speciale procédés bedrukte stoffen met bijzondere dessins vormen samen een prachtige collectie: een feest om uit te kiezen én mee te combineren. Want de vele inbetweens leveren ook volop inspiratie voor allerlei mooie combinaties met de overige stoffen uit onze collectie.

Vouwgordijnen

Bijzondere aandacht hebben we voor vouwgordijnen.

Wij maken deze zelf zodat we onze totale collectie gordijnstoffen en inbetweens kunnen gebruiken naast de collecties van Luxaflex en Sunway. Hierdoor zijn vele mogelijkheden, zoals het combineren van hangende stoffen en vouwgordijnen van o.a dezelfde stof. Ook de levertijd kunnen we daardoor beter in de hand houden, dus geen maanden levertijd Bij vouwgordijnen is er de mogelijkheid om het model/uitvoering zelf te bepalen.

Gordijnen maken

In het zeer goed geoutilleerde atelier worden gordijnen op maat gemaakt en kan op elke confectiewens worden ingespeeld. Een enkele plooi, een vlinderplooi of een drievoudige plooi met verstelbare haken, zeilringen, lussen of striklussen? Alles kan. Ook diverse modellen vouwgordijnen.

gordijnen